< < tilbage til foregående side

 

 

Gør Danmark gladere ! - tag Sol !

 
 
 
   

Dansk Solarie Teknik ! . . - ikke nogen nyhed !
. . - firmaet kan, endda med rette, præsentere sig som et af Skandinaviens, og måske endda, et af verdens ældste Solarie-firmaer.

 
 
Dansk ! . .
- og centralt placeret i Skandinavien !
Fra domicilet, få kilometer syd for Aalborg, Danmark, er der kontinuerligt i mere end 40 interessante år med Solarier og Solskin, opbygget en omfattende erfaringsbase, med bl.a. omfattende videnskabelig dokumentation omkring sol, sundhed og livsstil, - en erfaringsbase, der er det helt naturlige grundlag for at råde og vejlede de mange tusinde kunder, der årligt kontakter os.
 
 
Dansk ! . .
- sundt og stabilt !
Siden etableringer har "Dansk Solarie Teknik" gennem alle årene lagt større vægt på en sund og stabil udvikling, end på en eksplosiv ekspansion ! - Derved er bl.a. sikret en solid konsolidering, der nu og i fremtiden danner grundlag for en særdeles attraktiv prissætning af interessante kvalitets-produkter ! . .
 
 
 


. . . - Bedre kvalitet til lavere pris ! . . - så enkelt er dét !

 
 
 
  Dansk Solarie Teknik repræsenterer som nævnt en bred vifte af såvel kendte som mindre kendte Solarier, og dermed opstår attraktive muligheder for også at tilgodese forbrugerne med de mere specielle og helt individuelle behov.

Repræsentativt udvalg !
På de efterfølgende sider præsenterer vi et lille udsnit af det meget store program af unikke kvalitets-solarier, og det vil sikkert hurtigt fremgå, at vort Solarie-program primært henvender sig til kvalitetsbeviste forbrugere, der i det private regi stiller krav om kvalitet, effektivitet og sikkerhed ! . . - men vi har naturligvis også et ganske repræsentativt program af Solarier til det helt super professionelle behov.