< < tilbage til foregående side

 

  Lej et Solarie ! . . .
- og tag solbad hjemme privat !

. . . - netop når det passer bedst !

 

 
 
 
  Lej eller køb et Solarie ? . .
. . - selvom der i vort regi, er indtil flere gode muligheder for at oprette fordelagtige konto-finansieringer af f.eks. et Solarie-køb ! . . kan der jo være ganske gode grunde til at leje Solariet !
 
 
 
                                                 
  - om leje af Solarie:
Selvom leje af Solarier efterhånden er langt mindre populært end køb af Solarie har vi et mindre udvalg af populære hjemme-solarie, der kan lejes på ganske fordelagtige vilkår. . .
-
Klik på solen og se vort udvalg af lejesole > > >
- om fordelagtigt konto-køb :
I et nært samarbejde med en dansk finansierings-partner kan vi tilbyde finansiering af Solarie-investeringen på meget fordelagtige bankvilkår ! . . - og endda med mulighed for en total finansiering helt uden udbetaling.


Klik på computeren til højre
- og se flere oplysninger om finansiering

 
   
 
  Leje eller konto ?
Vær altid opmærksom på, at leje-solarier generelt altid vil være de mindre - og de forholdsvis lette Solarie-modeller ! . . - De større og dermed ofte tungere solarier, men også kvalitativt bedre solarier, er kun til salg.

Disse solarier kan naturligvis finansieres via fordelagtige konto-ordninger, - (også konto-finansiering uden udbetaling !) - og de månedlige rater (afdrag og omkostninger ved konto-finansiering) vil ofte være i samme niveau eller måske endda billigere end en månedlig leje.